A Hevesi-iskola felső tagozatán tantermen kívüli digitális munkarendet rendeltek el

facebook megosztás

Digitális munkarendre állt át a Hevesi-iskola teljes felső tagozata. Miután az egyik oktató koronavírustesztje pozitív lett, február 19-től február 26-áig otthonról tanultak az érintett diákok.

Az Operatív Törzs döntésének értelmében az Emberi Erőforrások Minisztériuma múlt hét péntektől az intézmény minden felsős évfolyamát – ez egyébként 12 osztályt érint – tantermen kívüli oktatásra kötelezte. Szabó Erzsébet, a Hevesi-iskola igazgatója elmondta, a döntés az alsó tagozatos diákokat nem érintette.

– Már van egy begyakorolt mintánk a tavalyi évről. Jól működik a dolog, a kollégáim visszajelzése alapján egy-egy gyereknél akadtak esetleg eszközbeli problémák, hogy nehezebben tudott becsatlakozni, de már mindenkinek megy ez a digitális forma. Úgyhogy ez most nem lesz nagy érvágás a tanulmányokban, ez egy hét gyakorlatilag, úgyhogy, ha valaki esetleg egy kicsit lemaradt volna be fogja tudni pótolni a tanév végéig a hiányosságokat – nyilatkozta Szabó Erzsébet, a Hevesi Sándor Általános Iskola igazgatója.

K.R.

(Borítókép és fotó: Horváth Zoltán)

 

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.