A nagyatádiak érkeznek

facebook megosztás

Pénteken a Tungsram SE Nagykanizsa férfi NB II-es kézilabdázói is megkezdhetik tavaszi idényüket, de helyesebb, ha esetükben is úgy fogalmazunk, hogy még az őszről pótolt találkozóval rajtolnak a kanizsaiak.

Jelenleg a Tungsram harmadik vonalban szereplő férfi kézilabdázói a Dél-nyugati csoport harmadik helyén állnak, igaz „teszik ezt” úgy, hogy két találkozóval kevesebb szerepel még a nevük mellett.

- Pénteken 18 órától az atádi Rinyamenti KC-vel kezdhetünk a Tungsram-csarnokban, a zárt kapus találkozót még az őszről pótolhatjuk – mondta el a Tungi játékos-edzője, Csalló Ádám. - Ezen kívül van még egy halasztott bajnokink a Kiskőrössel szemben, annak a pontos időpontját azon meg nem ismerjük. Különösebb fennakadást ez nem okozott felkészülésünkben, hiszen ahogy a klub női szekciója, úgy mi is január elején kezdtük az új esztendőbeli közös munkát. A járványügyi előírások nyomán viszont edzőmeccseket nem vívhattunk, s változás sem volt a keretünkben, az őszihez képest tehát ugyanazokkal a játékosokkal futhatunk neki az előttünk álló etapnak. Hogy mit várok a nagyatádiak elleni összecsapástól? Ahogy mindig, ezúttal is győzni szeretnénk, s mondhatom, ez igaz a teljes szezonunkra is. Szeretnénk is ezeknek az elvárásoknak megfelelni.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.