Győzelem az Egerszeg ellen

facebook megosztás

Jó ritmusú felkészülési labdarúgó-mérkőzést vívott egymással a két NB III-as zalai alakulat, vagyis a ZTE FC II és az FC Nagykanizsa, a találkozó a rutinosabb kanizsaiak győzelmét hozta az egerszegiek ellen.

ZTE FC II – FC Nagykanizsa 1-3 (0-2)

Labdarúgó felkészülési-mérkőzés. Zalaegerszeg. Kanizsai gólszerzők: Vlasics, Vass Gy., Lőrincz.

FC Nagykanizsa, 1. félidő: Horváth M. - Pál D., Papp Sz., Nagy B., Tóth G. - Kretz, Szegleti, Szabó P. - Ekker, Vass Gy., Vlasics. 2. félidő: Borsi – Bagó, Nagy B., Major, Koller G. - Baráth, Szegleti, Szabó P. - Ekker, Lőrincz, Horváth B. Vezetőedző: Koller Zoltán.


Bagó Benedek (piros-fehér mezben) a szeptemberi bajnoki után a hétvégi felkészülési meccsen is lehetőséget kapott a ZTE FC II ellen

Fotó: Polgár László

Az egerszegiek fiataljai ellen a kanizsaiak ismét úgy álltak fel, hogy az első és második félidőben is gyakorlatilag két különböző együttese futhatott ki a találkozóra. Arra a meccsre, mely kimondottan ritmusos, gyors összecsapást, illetve az első játékrészben pedig kétgólos nagykanizsai előnyt hozott. A második negyvenöt perc ugyan már nem hozta az első szintjét, ugyanakkor gólok így is estek, akkor a felek megosztoztak azokon és összességében az FC Nagykanizsa nyerte meg a felkészülés szempontjából hasznos találkozót.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.