Harminchét percig több volt benne

facebook megosztás

Legutóbb még a 6. fordulóból elmaradt bajnoi mérkőzését pótolta a Tungsram SE Nagykanizsa NB II-es női kézilabda együttese, Baranyai Zsolt tanítványai a középmezőnyben tanyázó Tolna KC-t fogadták.

Tungsram SE Nagykanizsa (12.) - Tolna KC (7.) 23-27 (11-11)

NB II Dél-nyugati csoport női kézilabda-mérkőzés, mérkőzés a 6. fordulóból. Nagykanizsa, zárt kapuk mögött. Vezette: Szabó T., Szincsák.

Tungsram: Tóth V. - Szmodics V. 3, Janzsó 2, Zvolenszky 10/4, Füstös 1, Csivre V. 1, Szmodics D. Csere: Kovács D. 1, Csivre E., Ács, Andor 2, Horváth A. 3. Edző: Baranyai Zsolt.

Ugyan a vendégek kezdtek valamivel jobban, de 4-3-as tolnai vezetés után a hazaiak meg sem álltak 7-4-ig. Ugyan a Tolna megyeieknek is volt egy jobb sorozata, de 9-8-ra még mindig a bajnokságban sereghajtó Tungsram vezetett.


Kanizsai szempontból ezúttal sem mutatott kedvező végeredményt az eredményjelző a női kézilabda NB II-ben

Fotó: Polgár László

Talán Zvolenszky Nóra villanásai hiányoztak a félidő további részében, így a felek végül döntetlen állással vonulhattak pihenőre. A második harminc perc elején gólok mind az egyik, mind a másik oldalon ugyanolyan számban estek (14-14), a vendégek ezt követően azonban meglódultak (14-19), s bár Horváth Alexandráék próbáltak zárkózni, a Tolna KC már túl sokkal vezetett ahhoz, hogy legyen is esély akár a kanizsai pontszerzésre.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.