Nagy lökést adhatna

facebook megosztás

Szombaton a Kanizsa Vízilabda OB I B-s vízipóló csapatának is folytatódik a bajnoksága, a nagykanizsai gárda továbbra is eltökélt abban, hogy szeretné megnyerni a második vonal küzdelmeit.

A kanizsai vízilabdázók kilátásai ráadásul felettébb jók az előttünk álló hónapokra, hiszen hat pont előnnyel vezetik az OB I B küzdelmeit 11 forduló után. Ludányi Kadosa tanítványai teszik mindezt úgy, hogy eddig valamennyi meccsüket megnyerték, mérlegük tehát makulátlan. Szeptemberben úgy kezdték az idényt, hogy az azt megelőző szezonban még OB I-es szombathelyi csapatot verték meg Kanizsán, február 20-án, szombaton 12 órától pedig e bajnokinak következik a „visszavágója” a Vas megyei helyszínen.

- Nyugodtan mondhatom, hogy téli holtidényben nem gyengültünk, inkább még erősödtünk, mivel új játékosokat is szerződtettünk – mondta el Ludányi Kadosa, a KVSE vezetőedzője. - Marnitz Gergő külföldről tért haza, Turnai Bálint korábban éppen a szombathelyieknél játszott, a kapus Takács Ábel pedig a BVSC-től érkezett hozzánk.

Ludányi szavaiból kiderült, hogy a felkészülés menetével sem volt elégedetlen.

- Jól sikerültek az elmúlt hetek, melybe még egy pécsi mini-edzőtábor is belefért. Ennek keretében mérkőztünk meg kétszer is az OB I-es PVSK Mecsek Fűszérttel és egyáltalán nem vallottunk szégyent. Mindezekből kiindulva nagy reményekkel várjuk a tavaszi szezont, így a szombathelyi találkozót is a hétvégén. Hibátlan mérlegünket szeretnénk megőrizni és joggal bízhatok csapatomban. Persze, minden a meccsen dől majd el, mely egyben igazi rangadó is, hiszen az AVUS az elmúlt pontvadászatban mégiscsak a legfelső osztályban szerepelt. Nekünk ősszel nagy lökést adott, hogy rögtön az első körben le tudtuk győzni őket, azt hiszem ez most sem lenne másképpen, ha egy sikerrel nyitnánk.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.