Két pontot Érden hagytak

facebook megosztás

A labdarúgó NB III 25. fordulójában az FC Nagykanizsa legénysége az Érdi VSE vendége volt és idegenben érett játékot bemutatva szerzett egy pontot.

Érdi VSE (6.) – FC Nagykanizsa (5.) 1-1 (0-1)

NB III Nyugati csoport labdarúgó-mérkőzés, 25. forduló. Érd, zárt kapuk mögött. Vezette: Zimmermann. G.: Kollega (83.), illetve Ekker (45. - 11-esből). Kiállítva: Popov (40), illetve Papp Sz. (65.)

FC Nagykanizsa: Borsi – Pál D., Papp Sz., Major, Horváth B. - Szabó P. (Baráth, 72.), Kretz (Török, 82.), Szegleti - Ekker, Vass Gy. (Vlasics, 63.), Lőrincz (Péntek, 72.). Vezetőedző: Koller Zoltán.


Immár Ekker Milán (piros-fehér mezben) áll egyedül a kanizsai labdarúgók házi góllövő-listájának élén: a nyolcadik találatát Érden szerezte

Fotó: PL

Határozottan kezdte a találkozót az FC Nagykanizsa, nem hagyta, hogy a Nyugati csoport egyik állandó élcsapata átrohanjon rajta. Vass György a 12. percben hagyott ki helyzetet, emellett a kanizsaiak jobb oldala folyamatosan munkában tartotta az érdiek balját. A 36. percben Horváth Balázs akciója után Ekker Milán nem tudta az eredményjelzőt működésbe hozni, viszont négy perce rá újra éles események zajlottak: az érdi Popov Patrik jutott a kiállítás sorsára. Ennek aztán már meglett az eredménye, hiszen az első félidő lefújása előtt Bozsoki Imre buktatta Szegleti Gergelyt a büntetőterületen belül és a tizenegyest Ekker küldte a jobb alsóba. A találkozó 49. percében Szegleti próbálkozott, eközben persze a hazaiak is mentek előre annak ellenére, hogy emberhátrányban voltak. Papp Szilárd nem is úszta meg, hiszen a 65. percben Koós Gábor felvágása után előtte is villant a piros lap. Tíz a tíz ellenében aztán a felek mintha a türelem-játékra rendezkedtek volna be, igaz, egy, a kanizsaiak számára szerencsétlen helyzet után Kollega Krisztián tudott egyenlíteni a 83. percben. A végjátékban még igyekeztek a vendégek is kierőszakolni olyan helyzetet, mellyel esetleg lett volna esély a második góljuk megszerzésére, de az eredmény már nem változott.

- Csapatom koncentráltan és jól játszott az első félidőben – létszám- és gólelőnybe is került -, emellett a második játékrészt is sokáig kézben tartotta - foglalta össze a mérkőzést az FC Nagykanizsa vezetőedzője, Koller Zoltán. - Ugyan idővel az emberlétszám azonos lett, de ellenfelünknek gyakorlatilag helyzete sem adódott. Ennek tükrében mondom, hogy Érdről elhozni egy pontot alapvetően nem olyan rossz, viszont ezúttal mi hagytunk itt még kettőt. Sajnálom a srácokat, jól játszottak és elkeseredniük e meccs miatt egy pillanatra sem szabad.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.