Lehiggadva, gólokat vágva

facebook megosztás

Már több mint két éve, hogy a dél-zalai város NB III-as labdarúgó együttesében futballozik Ekker Milán, a ZTE FC korábbi utánpótlás válogatott támadója.

A 22 esztendős labdarúgó ne szépítsük, kezdetben inkább lapjaival, a pályán időnként vehemens viselkedésével hívta fel magára a figyelmet Kanizsán, mostanság azonban már a gólok megszerzése révén kerül(t) mind többször a figyelem középpontjába. Az utóbbi időszakban az FC Nagykanizsa három bajnokiján talált be zsinórban, s végül ugyan vasárnap az Érden értékesített büntetője csak egy pontot ért (1-1), ezzel együtt a házi góllövő-lista élére ugrott. Ekker Milán az FCN színeiben ugyanis már nyolc találatnál jár, s aligha lassítana a továbbiakban, ráadásul a piros-kékek sem állnak rosszul, mivel ötödik helyen állnak a tabellán.


Ekker Milánt egyre nehezebb megállítani, őszi képünkön éppen Sando Semedo próbálkozik ezzel a Kanizsa - Zete II meccsen

Fotó: PL

- Ugyan egyelőre ez csak részeredmény, illetve természetesen az együttes sikere az első, számomra azonban így is nagy öröm, hogy ilyen, fogalmazzunk így elismerésben lehet részem – fogalmazott a mindkét szélen bevethető játékos. - A továbbiakban még jobban fogok küzdeni, hogy még jobb eredményeket érjünk el a srácokkal. Tényleg jó formában vagyunk, tökéletes összhangban tudunk a pályán összedolgozni. Remélem, a következő meccsen ezt sikerül is megmutatnunk. Azért halkan hozzátenném, ha már így alakul, szeretném folytatni a magam jó szériáját is, méghozzá úgy, hogy a három pontot is képesek legyünk begyűjteni. A szurkolók irányába azt hozzátenném, hogy hajrá, Kanizsa, s ha mérkőzéseinket a helyszínen nem is láthatják, azért mindent megteszünk, hogy jó szereplésünkkel amennyire lehet, kárpótoljuk őket.

Aligha véletlen Ekker Milán fogadkozása, lévén szombaton éppen az a Komárom látogat Nagykanizsára, mely a dél-zalaiak egyik legnagyobb mumusa. Egy győzelem ezért több dologra is gyógyírként szolgálhatna tehát.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.