Minden jól alakult

facebook megosztás

A férfi kézilabda NB II Dél-nyugati csoportjában legutóbb a Tungsram SE Nagykanizsa együttese a 9. fordulóból elmaradt találkozóját pótolta Kiskőrösön. Az eredmény imponáló volt, hiszen a kanizsaiak tíz góllal nyertek.

Kiskőrös KS (10.) - Tungsram SE Nagykanizsa (1.) 24-34 (10-19)

NB II Dél-nyugati csoport férfi kézilabda-mérkőzés, találkozó a 9. fordulóból. Kiskőrös, zárt kapuk mögött. Vezette: Ihász, Szántó.

Tungsram: Szabó M. - Csalló 3, Kiss G. 5, Kozics 3, Hári 3, Vadász 7, Kiss L. 4. Csere: Balogh P. 4, Széles 3/2, Kisgéczi 1. Játékos-edző: Csalló Ádám.


Kiskőrösön Nagyvizeli Norbert (elöl), a Tungsram SE technikai vezetője még melegíteni is beszállhatott, mint cserekapus

A kanizsai kézisek ugyan szűk kerettel keltek útra Kiskőrösre, de még így is a bajnoki egyértelmű esélyesének számítottak. Nem is kezdtek rosszul, hiszen a meccs 8. percében már 6-1-re vezettek. Az előnyük innen egy ideig nem nőtt, de egy későbbi 4-0-s etap már egyértelművé tette az első játékrész kimenetelét. Szünet után sem tudott zárkózni a házigazda, Kiss Leventéék újabb sorozata után már 14-26-ot is mutatott az eredményjelző, s onnan már el is dőlt végleg a találkozó kimenetele. A nagykanizsaiak újabb két pontot szereztek, s mivel a második Holler csak döntetlent játszott, így pontelőnye is van már Csalló Ádáméknak.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.