Az első siker az alsóházban

facebook megosztás

A futsal NB II Nyugati csoportjának alsóházában hazai pályán lépett pályára és a 3. forduló keretében a PTE PEAC gárdáját fogadta.

Nagykanizsai Futsal Club (8.) – PTE PEAC (10.) 9-2 (3-1)

NB II Nyugati csoport futsal-mérkőzés, alsóházi rájátszás a 7-12. helyért, 3. forduló. Nagykanizsa, zárt kapuk mögött. Vezette: Wittner (Ibriksz, Karsai). G.: Vénosz (8. - öngól), Bagó Bá. (11.), Józsa (18., 38.), Szakmeiszter J. (21.), Bogyó (23., 24.), Fujsz (25.), Csavari (30.), illetve Vénosz (4.), Bartal (24.)

NFC: Szakmeiszter Á. - Bogyó, Horváth E., Takács D., Szakmeiszter J. Csere: Szőke R. (kapus), Csavari, Józsa, Szőke Á., Kollár, Bagó Bá., Fujsz, Horváth M., Dömötörfy. Játékos-edző: Szőke Ádám.

A hazaiak egy döntetlen és egy elmaradt futsal NB II-es alsóházi mérkőzésük után a két vereséggel álló pécsieket fogadták. Ha úgy is tűnt, hogy a baranyaiak Kanizsán próbálnának mérlegükön javítani, az a 8. percben esett nagykanizsai egyenlítésig, majd néhány perccel később a vezetésük megszerzéséig tartott. Az első húsz perc a gólok területén még nem tükrözött nagy különbséget, nem úgy a második felvonás. Akkor már beindult a dél-zalai henger és az NFC végül kilenc gólig jutott, egyben hétgólos sikert könyvelhetett el.

- Amikor mindenki próbál egy irányba húzni, ilyen eredményeket tudunk elérni – fogalmazott a találkozó után az NFC játékos-edzője, Szőke Ádám. - Vannak sérültjeink, eltiltottunk, de már a fiatalok is fel tudnak nőni a feladathoz ilyen helyzetben. Innentől nincs más hátra, mint várjuk a következő meccseket.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.