Három pont Érdről

facebook megosztás

Belelendülni látszik a Nagykanizsai Futsal Club NB II-es csapata, hiszen az alsóház negyedik fordulójában Érdről hozták el a három pontot, s immár a minitabella élére is léptek.

5 Stars-Érdi VSE (11.) – Nagykanizsai Futsal Club (7.) 3-6 (1-1)

NB II Nyugati csoport futsal-mérkőzés, alsóházi rájátszás a 7-12. helyért, 4. forduló. Érd, zárt kapuk mögött. Vezette: Kiss G. (Hadnagy, Boros). G.: Bozsoki (12.), Haála (37.), Kajdy (39.), illetve Szakmeiszter J. (1.), Bogyó (21., 22.), Fujsz (28., 30.), Kollár (34.)

Nagykanizsa: Szakmeiszter Á. - Horváth E., Fujsz, Takács D., Szakmeiszter J. Csere: Szőke R. (kapus), Bogyó, Csavari, Józsa, Szőke Á., Kollár, Bagó Bá., Horváth M., Dömötörfy. Játékos-edző: Szőke Ádám.


Bogyó Károly, az NFC játékosa Érden kétszer volt eredményes

Fotó: kanizsafutsal.hu

Mondhatni ahogy a régi szép időkben szokták: az NFC rögtön a találkozó elején előnyhöz jutott, s pont az Érd ellen, mellyel korábban is változatos, gólgazdag meccseket vívhattak a futsal NB II-ben. Nem is adták fel a hazaiak és a nagykanizsaiaknak igencsak ismerős (egykor a dél-zalai kispályás foci területén is nevet szerzett) Bozsoki Imre egyenlített. Az első húsz perc semmi volt azonban a másodikban bekövetkezett kanizsai hengerhez képest, mivel Bogyó Károlyék zsinórban ötször köszöntek be. Onnantól már csak az lehetett a kérdés, a vendéglátókat mennyire engedik közelebb az eredmény tekintetében. Nos, a vége háromgólos NFC-siker lett (6-3), amivel Fujsz Richárdék az alsóház élére, tehát a Nyugati csoport hetedik helyére ugrottak. Bogyó mindezek mellett az „össznépi” góllövőlistán már 25 találatnál jár, ami jelenleg az ötödik pozíciót jelenti számára.

- Hamar előnybe kerültünk, amit három-négy alkalommal tudtunk is volna növelni az első félidő elején, ha jobban koncentrálunk – fogalmazott az érdi meccsről Szőke Ádám, az NFC játékos-edzője. - Ehelyett az Érd szerzett gólt, majd ezt követően próbált letámadni, de álltuk a sarat. A második játékrészben aztán sikerült a helyzeteinket értékesíteni és az „5 a 4-es” szituációkat is kivédekezni. Többször Szakmeiszter Ádám mentett ziccerben, ezzel is hozzájárulva győzelmünkhöz. Örülünk, hogy meccsről meccsre mindenki hozzá tud tenni a sikerhez.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.