Határozottabb hazaiak

facebook megosztás

A Bajai NKK otthonában vívta legutóbbi bajnokiját a Kanizsai Vadmacskák SE női amatőr NB I-es kosárlabda együttese. A hazaiak határozottabb játékukkal nyerték meg a 24. fordulóban sorra került találkozót.

Bajai NKK (6.) – Kanizsai Vadmacskák SE (10.) 87-74 (31-20, 19-23, 25-18, 12-13)

Amatőr NB I női kosárlabda-mérkőzés, 24. forduló. Baja, zárt kapuk mögött. Vezette: dr. Szalóki, dr. Danka.

Kanizsa: Baa 40/9, Jurkó 8/3, Zsámár P. 11/3, Budai, Füredi 15/9. Csere: Csuha, Lamm, Horváth L., Bánhegyi D., Szórád. Edző: Gábor Erzsébet.

Két középmezőnybeli együttes játszott egymással a bajai Dr. Pósta Sándor Sportcsarnokban és a 6. percig a hazaiak nem is tudtak ellépni ellenfelüktől. Onnantól meglódultak, de a vendéglátók biztos vezetése ellenére a kanizsaiak feljöttek a találkozó 14. percében 37-32-re is. A továbbiakban is hullámzóan alakult a játék, így a harmadik negyedben is hol zárkózott a dél-zalai együttes, hol elhúzott a Baja. A záró felvonásban ugyan még sikerült még egy hajrát nyitnia a KVSE-nek, de az utolsó percekre a hatodik helyen álló Bács-Kiskun megyeiek is tudtak még újítani és nyertek is a tizedik nagykanizsaiak ellen. A látogatóknál a pontok ezúttal csupán négy játékosra "elosztva" születtek.

P.L.

 

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.