Menekülés közben 60 deka kábítószergyanús anyagot is kidobtak az autóból

facebook megosztás

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság munkatársai 2021. április 6-án délután gépjárművel haladtak Nagykapornakon a 76-os számú főút irányába.

Amikor egy útkereszteződéshez értek, észlelték, hogy a 76-os főúton Zalaegerszeg irányába közlekedik egy Toyota típusú autó, amit közlekedési szabálysértés miatt meg akartak állítani. Ennek többszöri felszólítás ellenére sem tett eleget a gépjárművezető, miközben utasa kettő darab zacskót dobott ki az autóból. Zalaistvándon a Jókai utca és a Petőfi utca kereszteződésénél a Toyota típusú személygépkocsi megcsúszott, majd vízelvezető árokba csapódott.

A rendőrök a két férfit elfogták, és előállították a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságra. Az egyenruhások a gépjárműből kidobott két zacskóban, összesen 629,1 gramm kábítószergyanús zöld növényi törmeléket találtak, melyet lefoglaltak – közölte a rendőrség honlapján a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.

A 40 éves pacsai férfit, és barátját a 39 éves zalaszentgyörgyi férfit a nyomozók kábítószer birtoklása bűntett megalapozott gyanúja miatt - őrizetbe vételük mellett - kihallgatták.

 

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.