Őrzi veretlenségét a kanizsai vízilabdacsapat

facebook megosztás

Őrzi veretlenségét a kanizsai vízilabdacsapat. Ludányi Kadosa együttese szombat délelőtt az YBL gárdáját fogadta. A rangadónak ígérkező mérkőzés az első két negyedben még kiegyenlített játékot hozott, a második félidőben azonban kijött a két csapat közötti különbség, így magabiztosan, 14-9-re nyert a dél-zalai együttes.

Az OB I/B listavezetője és harmadik helyezettje csapott össze a kanizsai uszodában. Az elmúlt hetekben többször is volt hiányérzete Ludányi Kadosának a dél-zalai gárda játéka miatt, a hazaiak vezetőedzője szerint azonban az YBL ellen már szinte tökéletes volt a kanizsai pólósok produkciója.

– Fejben mindenki keményen oda tudta rakni magát erre a mérkőzésre. Én úgy gondolom, hogy már az első két negyedben is látszódott a fölényünk, csak nagyon sok helyzetet hagytunk ki az elején, lehet kicsit túlizgultuk az elejét. A harmadik negyedben tudtunk váltani, s még egy lapáttal ráraktunk a tempónkra. Ez befolyásolta a meccs hátralévő részét, s így viszonylag sima eredményt tudtunk hozni – nyilatkozta Ludányi Kadosa, a Kanizsa Vízilabda Kft. vezetőedzője.

A mérkőzés legeredményesebb játékosa Fodor Olivér lett négy találattal. Marnitz Gergő sem maradt adós a jó játékkal, ő három góllal segítette a kanizsai csapatot. Szerinte támadásban még annál is több van bennük, mint amit az YBL ellen mutattak.

Az első két negyedben kicsit álmosan kezdtünk, de a védekezésünk az egészen jól sikerült. Támadásban látom azt az álmosságot, s nem összpontosítást, ami miatt a helyzeteink kimaradtak. A meccs második felét mind fizikálisan, mind fejben jobban bírtuk, mint az ellenfél, s emiatt alakult ki ez a végeredmény, a 14-9 – mondta el Marnitz Gergő, a Kanizsa Vízilabda Kft. játékosa.

Szombaton ismét hazai medencében szerepel a kanizsai csapat. A 11 órakor kezdődő találkozón az ellenfél a Cegléd lesz.

M-B.Gy.

(Képek: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.