Tovább a hetedik helyért

facebook megosztás

Pótolta a futsal NB II alsóházi rájátszásában a második fordulóból elmaradt bajnokiját a Nagykanizsai Futsal Club együttese és nyert is Budaörsön a Hidegkúti SC otthonában.

Hidegkúti SC (12.) – Nagykanizsai Futsal Club (7.) 4-8 (3-5)

NB II nyugati csoport futsal-mérkőzés, rájátszás a 7-12. helyért, találkozó a 2. fordulóból. Budaörs, zárt kapuk mögött. Vezette: Tolnay (Imrő, Tóth T.). G.: Zsoldos (4., 21.), Fasang (7., 13.), illetve Dömötörfy (2.), Takács D. (4., 39.), Kollár (12.), Szakmeiszter J. (19.), Fasang (19. - öngól), Bogyó (30.), Szőke Á. (36.)

NFC: Szakmeiszter Á. - Bogyó, Fujsz, Takács D., Dömötörfy. Csere: Szőke R. (kapus), Józsa, Szőke Á., Csavari, Kollár, Horváth M., Szakmeiszter J., Bagó Bá. Játékos-edző: Szőke Ádám.

A kanizsai NB II-es futsalosok célja egyértelműnek tűnik: a kissé félresikerült alapszakasz után az alsóházi rájátszást megnyerni a Nyugati csoportban. Ennek eléréséhez a Hidegkúti SC elleni meccs is ideálisnak tűnhetett, főleg úgy, hogy gyorsan kétgólos előnyre is tett szert a dél-zalai gárda. Ezt követően mintha sorminta következett volna, mivel a hazaiak egyenlítettek. Az NFC újra előnybe került, erre a Hidegkút ismét rálőtte az egyenlítést jelentő találatot. Az újabb két nagykanizsai gólra ugyanakkor már csak egy válasz érkezett, majd Takács Dávidék be is biztosították a győzelmüket, ami újabb három pontot jelentett számukra.

- Jól indítottuk a meccset, hamar két gólos előnybe kerültünk – mondta el a meccsről értékelését Szőke Ádám, a kanizsaiak játékos-edzője. - Ezután kicsit belealudtunk a meccsbe, így egy kiegyenlített első félidőt főleg rögzített szituációkból szerzett gólokkal nyertünk meg. A második játékrészben kevés lehetőségünk volt, de ezeket jól használtuk ki, ezzel el is húztunk és a végén korrekt játékvezetés mellett mi örülhettünk.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.