A miháldi focipályán támadt kedvük a drifteléshez

facebook megosztás

Egy miháldi és egy csurgói férfi a friss hó láttán úgy gondolták, szabadjára kell engedni az autóik motorjában rejlő lóerőket. Az Audi és a BMW tette dolgát. 90 ezer forintos kárt okozva fel is tépték a miháldi focipálya gyepét.  

Egy 1985-ben született miháldi férfi és egy 1993-ban született csurgói férfi terheltek 2021. január 08.-án 19 óra után Miháldon, a Művelődési háznál találkoztak egymással.

A művelődési ház elé I. rendű terhelt egy Audi, II. rendű terhelt egy BMW személygépkocsival érkezett. A művelődési ház épülete melletti úton, gépjárműjükkel a ház mögött kialakított - frissen leesett hóval borított - futballpályára hajtottak, s a havas füves területen a középvonaltól a 16-os vonaláig mindkét irányban, a járművekkel körkörös nyomokat hagytak, a füvet több helyen kikaparták, s így a pálya mintegy 80 %-át megrongálták, s ezzel 90.000 Ft kárt okoztak.

Nagykanizsai Járási Ügyészség rongálás vétsége miatt emelt vádat – tájékoztatta lapunkat dr. Pirger Csaba ügyész, a Zala Megyei Főügyészség sajtószóvivője.

(Borítókép: gfycat.com)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.