Döntetlen a végére

facebook megosztás

Pontosztozkodással zárta bajnoki szezonját a Tungsram SE Nagykanizsa női NB II-es kézilabda együttese, a kanizsaiak a BVSC-Zuglóval játszottak hazai környezetben 19-19-et.

Tungsram SE Nagykanizsa (10.) – BVSC-Zugló (6.) 19-19 (10-10)

NB II Dél-nyugati csoport női kézilabda-mérkőzés, 21. forduló. Nagykanizsa, 60 néző. Vezette: Szabó T., Szincsák.

Tungsram: Tóth V. - Szmodics V. 1, Szabó E. 2, Horváth A. 1, Füstös 2, Csivre E. 1, Szmodics D. 1. Csere: Horváth Sz. (kapus), Kovács D., Zvolenszky 6/3, Csivre V. 2, Kovács B. 1, Ács, Andor 2. Edző: Baranyai Zsolt.


Zvolenszky Nórára (6) mindig többen figyeltek, ettől függetlenül csapata NB II-es csoportjában gólkirályi címet szerzett

Fotó: PL

Igazából a 21. fordulóból pótolt találkozó volt a szezon utolsó kanizsai női kézilabda meccse és bár egy hazai győzelem azt jelentette volna, hogy a dél-zalaiak beérik a kilencedik bogláriakat, ugyanakkor már meg nem előzhették volna a somogyiakat. A találkozó a fővárosiak többszöri egygólos vezetésével indult, majd a 6-3 jelentette számukra a valamivel nagyobb előnyt. A budapesti vasutas klubot 7-7-nél érték utol Baranyai Zsolt tanítványai, mi több, onnan már Zvolenszky Nóráék vették át az irányítást. A második félidő eleje izgalmasan alakult, hol az egyik, hol a másik fél vezetett, 17-17-nél léptek aztán a felek a találkozó hajrájába. Az utolsó pillanatokban a középmezőnybeli BVSC előbb lőtte a nagykanizsaiaknál a tizennyolcadik, illetve tizenkilencedik találatát is, ugyanakkor a a vendéglátók mindkétszer egyenlíteni tudtak, ezért a meccs döntetlennel zárult. Zvolenszky emellett a szezonban szerzett kétszázadik góljáért volt versenyben, végül 197-nél állt meg, mely így is gólkirályi címet jelentett számára a csoportban. A Tungsram pedig a tizedik helyet szerezte meg a tabellán, az idővel mind jobban összeérő csapat a huszonkét meccséből öt győzelem mellett három döntetlent is elért.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.