Innen már nehéz lenne elbukni

facebook megosztás

A Nagykanizsai Futsal Club az NB II Nyugati csoportjának alsóházi csoportjában valósággal megtáltosodott, hiszen a 6. forduló keretében lényegében a legnagyobb riválisát, a Tihanyi FC-t verte idegenben.

Tihanyi FC (8.) – Nagykanizsai Futsal Club (7.) 4-6 (1-4)

NB II Nyugati csoport futsal-mérkőzés, alsóházi rájátszás a 7-12. helyért, 6. forduló. Tihany. Vezette: Tiringer. G.: Rusvai (14., 31., 33.), Csernay (26.), illetve Fujsz (4., 20.), Bogyó (11., 28.), Takács D. (17.), Schuller (22.).

NFC: Szakmeiszter Á. - Bogyó, Schuller, Fujsz, Takács D. Csere: Szőke R. (kapus), Csavari, Józsa, Szőke Á., Kollár, Bagó Bá., Dömötörfy, Szakmeiszter J. Játékos-edző: Szőke Ádám.

Bő kerettel kelhetett útra az NFC az alsóházi körének egyik legfontosabb meccsére, emellett a gólokat tekintve nem is kezdett rosszul a Tihany futsalosai ellen. Az első félidő végére kissé jobban bebiztosították előnyüket, így a második húsz percben talán arra is mentek rá leginkább, hogy onnan már sikeresen hozzák le a meccset. Ez sikerült is, így fontos három pontot szereztek Takács Dávidék az NB II alsóházi rájátszásának megnyerése érdekében, ami a Nyugati csoportban a végelszámolásnál a hetedik helyet jelentheti majd számukra.

- Jól kezdtünk, hamar kétgólos előnybe kerültünk, amire a jól felkészített ellenfelünk egy kontrával tudott válaszolni – értékelt a kanizsai futsalosok játékos-edzője, Szőke Ádám. - Védekezésünk az első félidőben nagyon rendben volt, így 4-1-es vezetéssel fordulhattunk. A második játékrészben jókor rúgtunk gólt, majd nagy helyzetben hibáztunk, a Tihany viszont élt a lehetőségeivel. Szerencsére sikerült az utolsó tíz percet kivédekeznünk, még ha a koncentrációnk kissé el is fogyott a végéhez közeledve. Gratulálok mindenkinek a csapatból.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.