Ismét komoly erőpróba előtt

facebook megosztás

A hétközi fordulóban aratott hazai győzelme után az FC Nagykanizsa vasárnap Sopronba látogat a labdarúgó NB III 36. fordulójában és a találkozó a helyi SC otthonában 16 órakor kezdődik.

A SC Sopron múlt szezon utáni felkerülése óta érezhető volt, a harmadik vonal Nyugati csoportjának akár meghatározó csapata is lehet és ez a helyzet tartja is magát. A negyedik Kanizsa ugyanakkor tíz ponttal többet gyűjtött nála és három hellyel előzi meg a táblázaton, ugyanakkor biztosan nem néz egyszerű találkozó elé Koller Zoltán legénysége.


Ahogy a tavasszal oly' sokszor, a kanizsai labdarúgók a hétvégi fordulóban is gólokat ünnepelnének

Fotó: PL

- Fiatal, masszív, szervezett gárda az ellenfelünk, ezt egy pillanatra sem szabad elfelednünk – vezette fel a hétvégi összecsapást Koller Zoltán, az FCN szakvezetője. - A tabella ezen részén több azonos képességű remek együttes is van, a Sopron is ezek közé tartozik, no és alighanem fűti majd őket a visszavágás lehetősége is az őszi 4-1-es győzelmünkért. Ami a mi oldalunkon eldőlt: a szezon még hátralévő részére Vlasics Dániel kidőlt bokasérülése miatt a sorból, illetve a jövő hét elején úgy tűnik, megműthetik sérvvel Horváth Balázst is, Kretz Bálint és Kovács György pedig már hosszabb ideje sérült. Mindezektől függetlenül szeretnénk jó eredményt elérni az SC Sopron otthonában.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.