Korán indulnak, eredményes futballt remélnek

A labdarúgó NB III Nyugati csoportjában vasárnap a fővárosba látogat az FC Nagykanizsa együttese, a negyedik helyen álló kanizsaiak 11 órától a kieső zónában lévő THSE-Szabadkikötő vendégei lesznek.

A nagykanizsai futballcsapat, illetve a csepeliek között 35 pontnyi különbség van – Ekker Milánék javára persze -, ugyanakkor a dél-zalaiakat remélhetőleg nem éri váratlanul a kezdési időpont képezte szokatlan helyzet.


Ahogy ősszel, úgy vélhetően vasárnap is keményen kell majd küzdenie Szegleti Gergelynek (piros-fehér mezben) a THSE ellen

Fotó: PL

- Nos, igen, a délelőtti kezdés azt jelenti, hogy a csapat vasárnap reggel hatkor kel útra, de bízunk abban, hogy ez nem befolyásolja a srácok teljesítményét – fogalmazott Koller Zoltán, az FCN vezetőedzője. - Ahogy mindig, igyekszünk ezúttal is eredményesen futballozni, bízunk abban, hogy ez a fővárosban is kamatozik majd. A keretről annyit, hogy Horváth Balázsra nem számíthatok, mivel sérvvel szükséges majd operálni, rajta kívül pedig ugye – a napokban megműtött - Kovács György, illetve Kretz Bálint azok, akikre huzamosabb ideig nem számíthatunk.

P.L.