Májusban díjmentesen látogathatják a Zobori Élményparkot a pedagógusok és az egészségügyi dolgozók

Ingyenesen látogathatják a Zobori Élményparkot egész májusban a védettségi igazolvánnyal rendelkező pedagógusok és egészségügyi dolgozók. A zalaszabari kalandpark fél év zárvatartás után ismét fogadja a vendégeket.

A szurikáták is érdeklődve figyelik, hogy hat hónap szünet után ismét idegenek érkeznek az élményparkba. A hétköznapokon egyelőre még üres a zalaszabari létesítmény, de május elseje óta, szombatonként ismét várják a vendégeket. A park vezetősége a nyitás alkalmából, költségmentes belépőjegyekkel szeretné megköszönni a frontvonalban teljesítő emberek áldozatos munkáját. 

– Az egészségügyi dolgozók és a pedagógusok térítésmentesen jöhetnek hozzánk ebben a hónapban. Ezzel szeretnénk megköszönni nekik azt a munkát, amit akár itt nálunk a gyerekekért tesznek és amit tettek a kényszerszünet ideje alatt – nyilatkozta Bogdán Amanda, a Zobori Élménypark kommunikációs munkatársa.

A Zobori Kalandpark is csak a védettségi igazolvánnyal rendelkező vendégeket fogadja, de a park szabadtéri területén a maszkviselés nem kötelező.

– Ami a belépőjegyárainkat illeti változtatás nem történt. A korábbi feltételek mellett tudjuk fogadni a vendégeinket. Egy alapjegyet szükséges megváltani belépéskor és utána tudja mindenki saját maga dönti el a parkon belül már, hogy milyen játékot szeretne használni – tette hozzá Bogdán Amanda.

Az egészségügyben dolgozóknak és pedagógusoknak a díjmentes belépéshez a védettségi kártyán kívül szükséges egy munkaviszonyt igazoló igazolványt is felmutatniuk.

K.R.

(Képek: Kanizsa TV)