Nem volt ezúttal húzóember

Néhány héttel korábban a női kézilabda NB II-ben még az elhalasztott meccsüket pótolta a Veszprém PSE, valamint a Tungsram SE, ezúttal viszont már a 19. forduló keretében mérkőztek a felek.

Veszprém Pannon SE (4.) - Tungsram SE Nagykanizsa (10.) 24-16 (14-7)

NB II Dél-nyugati csoport női kézilabda-mérkőzés, 19. forduló. Veszprém, 10 néző. Vezette: Meilinger, Szabadi.

Tungsram: Horváth Sz. - Szmodics D. 1, Csivre V. 2, Füstös 1, Zvolenszky 2/2, Szabó E. 2, Szmodics V. 1. Csere: Tóth V. (kapus), Horváth A. 2, Andor 1, Ács 1, Kovács B. 1, Csivre E. 2. Edző: Baranyai Zsolt.

A néhány nappal korábbi kanizsai meccsen a Tungsram női kézilabdázói gyakorlatilag végig tudták tartani a lépést a negyedik helyen álló veszprémiekkel, legutóbb a találkozó azonban kissé másképp alakult. A hazaiak fokozatosan léptek el az első játékrészben a vendégektől, a második félidő a kanizsaiak szempontjából viszont már jobban alakult. Talán ha akad soraikban egy játékos, akinek jobban megy, szorosabb is lehetett volna az eredmény, így végül érvényesült a papírforma. Vasárnap Kanizsán következhet a Siófok KC U22 elleni meccs, s a tervek szerint erre - ahogy az egy nappal korábbi férfi Tungsram-találkozóra is – a védettségi igazolvánnyal rendelkező nézők kilátogathatnak.

P.L.