Újra szorítóban

facebook megosztás

Hosszú hónapok után az ökölvívóknál is elindultak újra a versenyek – az utánpótlás terén is, így a Kanizsa Box Klub bokszolói a napokban már indulhattak a fővárosi II. Kőbánya Kupán.

A KBK hét ökölvívóval vett részt a Kőbánya Kupán, s a megméretés jó erőfelmérő lehetett a mostanság kezdődő nemzetközi Bornemissza Gergely Emlékversenyre. A kanizsaiak a közel 150 versenyzőt felvonultató mezőnyben léphettek szorítóba.


Kőbánya Kupa után, Bornemissza Emlékverseny előtt büszkén feszíthetnek a KBK ökölvívói

Kovács Bence junior nehézsúlyban sok esélyt paksi ellenlábasának nem adott, az első menetben döntő fölénnyel győzedelmeskedett. Horváth Mirabella junior 63 kg-ban élete első éles mérkőzésén budapesti ellenfelével szemben hagyhatta el győztesen a szorítót. Torma Balázs junior 63 kg-ban egy kőszegi, Bakonyi Tibor pedig junior 70 kg-ban egy székesfehérvári vetélytársat múlt felül magabiztos bunyóval és egyhangú pontozással. Kovács Petra junior 70 kg-ban, Baj Lili junior 57 kg-ban, míg Orsós Renátó junior 46 kg-ban szenvedett pontozásos vereséget.

- Összességében magához képest mindenki jól teljesített sportolóink közül – értékelt a KBK vezetőedzője, Tóth László. - Remekül bokszoltak azok is, akiknek nem sikerült győzniük. A Bornemisszán Egerben mindig sok ország versenyzője indul, s ott is hétfős csapattal veszünk részt.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.