Voltak igazi közönségszórakoztató csatáik

facebook megosztás

A Kanizsa Box Klub hat öklözőjével képviseltette magát az egri Bornemissza Emlékversenyen. A Heves megyei megmérettetésen végül a házigazda magyarokkal együtt tizenhárom ország színeiben indultak a nevezők.

A kanizsaiak hat bokszolója közül öt végül dobogósként zárta a versenyt saját mezőnyében. Baj Lili junior 57 kg-ban ezüst, míg Horváth Mirabella junior 63 kg-ban, Orsós Renátó junior 46 kg-ban, Bakonyi Tibor junior 70 kg-ban, valamint Kovács Bence junior +80 kg-ban bronzérmet nyertek. Az érmesek mellett Kovács Petra junior 70 kg-ban ötödik lett.


Egerben ismét letették névjegyüket a kanizsai ökölvívók

- Baj Lilinek, Kovács Bencének és Kovács Petrának egy hajszálon múlt a fényesebb érem, mivel mindhárman 3:2 arányú pontozással maradtak alul – árulta el a kanizsaiak vezetőedzője, Tóth László. - Ez is mutatja, hogy az eredmény lehetett volna akár fordított is. Összességében mindenki nagyon jól teljesített, az elődöntőben Bakonyi Tibor és Kovács Bence hamisítatlan, hatalmas csatát hozó, igazi közönségszórakoztató meccseket bokszoltak. Egyébként valamennyi sportolónk megmutatta hogy hatalmas küzdeni tudás és akarat van bennük, melyben a felkészítő edzőik, Salamon László, Sáfár György, Ormándi József áldozatos munkája is benne van.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.