Elütöttek egy gyalogost Lentiben, a rendőrség a lakosság segítségét kéri

facebook megosztás

A Lenti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya eljárást indított egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset miatt.

Lentiben, a Damjanich úton közlekedett egy ismeretlen személy, ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú, sötét színű személyautóval 2021. június 11-én 22 órakor, a Bem utca irányába.  Egy egyenes útszakaszon járművével elsodorta a vele azonos irányban az úttest közepén, a felezővonal mellett gyalogló férfit, aki megsérült. A balesetet követően az ismeretlen személy a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül elhajtott.

A baleset körülményeinek tisztázása érdekében kérjük, hogy aki látta a balesetet, vagy arról bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen a Lenti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztályán (Lenti, Petőfi út 16. szám), vagy hívja a 06-92-351-004-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

(Borítókép: police.hu)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.