Jó kiindulási alap lehet

facebook megosztás

Zárultak a futsal NB II Nyugati csoportjának alsóházában is a küzdelmek, a Nagykanizsai Futsal Club az utolsó fordulóban Budaörsön léphetett pályára.

BAK (9.) – Nagykanizsai Futsal Club (7.) 6-5 (1-3)

NB II Nyugati csoport futsal-mérkőzés, rájátszás a 7-12. helyért, 10. forduló. Budaörs. Vezette: Tolnay (Leél-Őssy, Tóth T.). G.: Lőrinczy (15., 22., 23., 31., 36.), Bura (31.), illetve Bogyó (6.), Kollár (14.), Schuller (20.), Szőke (23.), Józsa (28.).

NFC: Szakmeiszter Á. - Szőke Á., Kollár, Schuller, Szakmeiszter J. Csere: Szőke R. (kapus), Bogyó, Horváth G., Józsa, Bagó Bá., Fujsz, Takács D., Dömötörfy. Játékos-edző: Szőke Ádám.


Bogyó Károly (jobbról) a bajnokságban végül 34 gólig jutott

Fotó: kanizsafutsal.hu

A kanizsai futsalosok már úgy látogattak Budaörsre, hogy az NB II Nyugati csoportjának hetedik helye biztos volt számukra. Ennek ellenére aligha volt ellenükre, hogy a szünetben is vezettek, a második játékrész második felében viszont mintha kissé befékeztek volna. A vendéglátók nem csupán egyenlítettek, de a vezetést is megszerezték. Ugyan volt hátra még a futsalban nem kevés időnek számító négy perc, de az eredmény már nem változott. Ahogy a tabellán elfoglalt helyezés sem, az NFC a mostani szezonban tehát a hetedik helyen végzett az NB II Nyugati csoportjában, Bogyó Károly pedig a góllövő-listán az ötödik pozícióban zárt a 34 találatával.

- Tétje a tabella szempontjából már nem volt a meccsnek és ez látszott is játékunkon – mondta el a kanizsaiak játékos-edzője, Szőke Ádám. - Nem kezdtünk jól, mégis vezettünk már két góllal is, aztán szerencsétlen találatokat kaptunk, melyeknél ha jobban koncentrálunk, elkerülhetőek lettek volna. Egyébként ellenfelünk győzelme nem érdemtelen. Összességében le a kalappal mindenki előtt, aki hozzátett teljesítményünkhöz a rájátszásban. A következő szezonban az elejétől ilyen hozzáállás szükséges és akkor nem az alsóházi szereplésben kell majd gondolkodnunk.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.