Jó tenisz-hangolással

A teniszezők szombat reggel rajtoló kanizsai szabadtéri versenye előtt Walter Péter, az Energia Szabadidősport Klub versenyzője például – több más dél-zalaival is a mezőnyben - remekül hangolt a június 12-ei, nagykanizsai sporteseményre, melyet a Kanizsa Tenisz Klub pályáin rendeznek.

A magyar Szenior Tenisz Szövetség Balaton Körverseny első állomásaként a Mercedes-Benz Hovány Teniszkupán Balatonszárszón két nagykanizsai páros is indult.


A pécsi teniszversenyről Walter Péter (balról) két, Nagy Csaba egy dobogós díjat hozhatott el, hogy holnap már Kanizsán ütögethessenek

A 120+ verseny erős sorozatában a Horváth Zoltán-Baranyás Zoltán (Röpte TC-Kanizsa TC) páros a 16 induló duó közül - első ranglistás versenyükön – a 9. helyen végzett. A -100 páros megmérettetést nagyon jó játékkal, nagyszerű mezőnyben az összeszokott Walter Péter-Theisz József (Energia Szabadidősport Klub; Pécs) egység ugyanakkor megnyerte – tette mindezt meggyőző fölénnyel a 17 induló közül. Walter, az Energia SzK teniszezője ráadásul ezt követően is folytatta remek hangolását, hiszen a pécsi Brand Slam 4 állomásos versenysorozat 1. fordulójában az 50 alatti kategóriában egyéni 3. helyezést ért el, párosban pedig Nagy Csaba (Energia) párjaként szintén harmadik lett.

P.L.