Megjelent Kanizsai József első verseskötete

facebook megosztás

Megjelent Kanizsai József első verseskötete. A 100 Érzés, élmény, árnyékban című könyv a kanizsai lokálpatrióta mintegy 150 költeményét tartalmazza.

A verseskötet a tizenegyedik nyomtatásban kiadott műve az írónak. Kanizsai József már hosszú évek óta foglalkozik írással, elsősorban novellistának vallja magát. A verses gyűjtemény 120 példányban jelent meg, és a nagy része már el is fogyott. Az alkotások Kanizsai József elmúlt húsz-harminc évét ölelik fel. A 100 Érzés, élmény, árnyékban tervezett, hivatalos bemutatója október 28-án lesz a VOKE Kodály Zoltán Művelődési Házban.

– Igaz, hogy a tizenegyedik a sorban, de ez az első verseskötetem. Talán nem is mondhatnánk verseskötetnek, mert ebben minden van: haiku, apeva, szabadvers, sportinduló, rock rap, a gyerekeknek rígmus, szóval mindenki meg fogja találni a maga versét, ami úgy hiszem, hogy megszólítja. Meg szeretném említeni és köszönettel tartozom a Nagykanizsai Megyei Jogú Város által támogatott Takács László irodalmi Körnek és Zalakomár önkormányzatnak az anyagi támogatásért. Nélkülük nem jöhetett volna létre ez a könyv – mesélte Kanizsai József  író.

K.V.

(Borítókép: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.