A hőség miatt egyelőre még kevesebben járnak edzőtermekbe

facebook megosztás

Kis százalékban, de kezdenek visszatérni a régi vendégek a megkérdezett nagykanizsai edzőtermekbe. A kormány július harmadikán életbe lépett enyhítései ugyanakkor az üzletvezetők szerint egyelőre még nem hozták el a várt látogatottsági szintet a szektorba.

Elsősorban a csoportos órákon jellemző a telt ház ebben a kanizsai edzőteremben. Többen már jelezték a tulajdonos felé, hogy amint hűvösebb lesz az időjárás, szeretnének újra náluk sportolni.

– Szerencsére a vendégeink nagy része védettséget kapott az oltások által és vannak olyanok is, akik eleve egyesületben sportolnak, ők nyilván jöhettek folyamatosan még a zárás során is. A nyár az nem a legkedvezőbb, mert amellett, hogy meleg van, nagyon sokan elutaznak – nyilatkozta Kissné Krivarics Györgyi, a Fittlesz Mozgásközpont tulajdonosa.

Az elmúlt napokban visszatértek olyan vendégei is ennek a helyi fitneszteremnek, akik a novemberi zárás óta nem edzhettek náluk. Bár egyre több az új érdeklődő, az üzletvezető szerint az igazi áttörés – ideális esetben – az őszi hónapokra várható.

Vannak még, akik nem tértek vissza, bár korábban jártak, viszont én ezt igazából a nyárnak tudom be. A tavaly nyár is egy kicsit gyengébb volt a terem szempontjából, mivel mindenki inkább a vízparton van vagy nyaral, esetleg kültéren sportol. Tehát ez egy picikét másabb, mint az ősz vagy a tél – mondta Török Rita, a Victory Fitness üzletvezetője.

A konditermek nem készülnek újabb zárásra, bíznak abban, hogy az esetleges szigorításokat követően is lesz lehetőségük fogadni a sportolni vágyókat.

K.V.

(Képek: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.