Bikini bemutatóval, sörivó versennyel várták a vendégeket a medence partján

Pool partyval várta a vendégeket csütörtökön a Kanizsa Uszoda és Strandfürdő. A megszokott nyitvatartási idő helyett este 10 óráig fogadták az érdeklődőket az intézményben, ahol a sörivó verseny és a bikini bemutató mellet Náksi Attila szórakoztatta a közönséget.

Nagy sikert arattak a modellek a rendezvényen. Délután koktélpult is várta az érdeklődőket, és sörivó bajnokságot is rendeztek a fürdőzőknek.  Az első helyért járó jutalom egy rekesz sör volt, amit Varga Zsombor nyert.

– 15 másodperccel kezdtem egy korsóval, most a rekordom az 1,2 másodperc. Nyertem már 7 napos görög utazást ezzel, pénznyereményt, illetve az egyetemek között is 2016-ban a legjobb voltam – árulta el Varga Zsombor.

A sztárvendég Náksi Attila korábban gyakran játszott Nagykanizsán, de az utóbbi időben nem jutott el a városunkba. A lemezlovas elárulta, bármikor szívesen jön Dél-Zalába fellépni, hiszen mindig családias hangulat fogadja itt őt. 

– Nagyszerű volt visszatérni Kanizsára, hiszen nagyon régen nem játszottam a városban, viszont az elmúlt sok-sok évben nagyon sokszor. Rengeteg barátom van. Nagyon családias a hangulat, bármikor, amikor visszatérek. De most eleve a vírushelyzet miatt az elmúlt közel 2 évben nem jártam itt, de már előtte is eltelt egy kis idő, hogy utoljára játszottam Kanizsán, úgyhogy nagyon jó volt visszatérni. Ráadásul gyönyörű az idő, a strand nagyszerű, nagyon jó hangulat van. A csütörtök ellenére nagyon sokan itt vannak, buliznak, jól érzik magukat – nyilatkozta Náksi Attila, DJ, zenei producer.

Legközelebb július 31-én várható hasonló program, akkor a Strandok Éjszakáját rendezik meg a kanizsai intézményben.

H.R.

(Borítókép és fotó: Kanizsa TV)