Meglepetéssel készült a könyvtár a gyerekeknek

facebook megosztás

Könyvvel jutalmazza az első száz, 14 éven aluli látogatóját a Halis István Városi Könyvtár. A bibliotéka dolgozói ezzel a meglepetéssel szeretnék kifejezni az örömüket amiatt, hogy a fiatalok már szülői kíséret nélkül is betérhetnek hozzájuk.

Mesekönyvek széles választéka várja a kis olvasókat a gyerekrészlegen. A városi könyvtár munkatársai abban bíznak, hogy minél többen visszatérnek hozzájuk a 14 év alatti korosztályól tagjai közül. Ennek érdekében a könyvjutalmon kívül, megújították a bejáratot és nyitottabbá varázsolták a teret is a kicsiknek kialakított területen.

Ez nem csak erre az épületre érvényes, hanem a két fiókkönyvtárunkra is, a Hevesi úti és a kiskanizsai fiókkönyvtárban egyaránt. A nyarunk az várhatóan egyenletes nyitvatartással lesz, nem tervezünk nyári leállást, hiszen kényszerűségből kellett már eleget leállnunk, tehát nyitva leszünk. Augusztusban a szombati nyitvatartás szünetel, de mindenkit folyamatosan egész nyáron, a 14 éven aluliakat pedig még könyvekkel is, szeretettel várjuk ide a könyvtárba – mondta el Czupi Gyula, a Halis István Városi Könyvtár igazgatója.

K.V.

(Borítókép: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.