Nevek, akikre figyelni lehet

Az FC Nagykanizsa NB III-as labdarúgó együttese a bajnoki rajt előtt egy héttel Teskándon játszotta utolsó felkészülési mérkőzését.

Technoroll Teskánd KSE (Zala megyei I. osztály 3.) – FC Nagykanizsa (NB III 4.) 2-7 (1-3)

Labdarúgó felkészülési mérkőzés. Teskánd. G.: Bontó, Nagy M., illetve Ekker (2), Kószás, Tóth G., Lőrincz, Nikics, Major.

FC Nagykanizsa, 1. félidő: Horváth M. - Pál D., Kovalovszki, Major, Tóth G. - Bagó Be., Béli M., Kószás – Ekker, Török, Vlasics. 2. félidő: Borsi – Bagó, Major, Tóth G., Balogh F. - Kószás, Nikics, Bohata – Szabó P., Kobra, Lőrincz. Vezetőedző: Koller Zoltán.

Az egyik megyei élcsapattal zárta előkészületi meccseinek sorát a Kanizsa harmadik vonalban szereplő labdarúgó együttese. A kanizsaiak szinte két komplett csapattal léptek fel, s ami biztos, hogy az új nevekkel, mint például Balogh Ferencé, Bohata Ádámé, vagy éppen Nikics Nemanjáé, még többször is találkozhatunk az előttünk álló időszakban. Velük - is - a kombinatív játék nagyon úgy tűnik, hogy erősödhet, de azzal a nagykanizsai szakmai stáb is tisztában van, hogy lesz még munka bőven. Amelybe az is beletartozik, hogy az előttünk álló héten a frissítésnek is hatványozott szerep jut.

P.L.