Ráncfelvarráson esett át a Kalmár utcai SPAR, az árukészlet is bővült

facebook megosztás

Teljesen megújult a Kalmár utcai SPAR áruház. A 780 millió forintos projektnek köszönhetően a vállalat aktuális koncepciója szerint kialakított belső tér várja már a vásárlókat, valamint az árukészlet is jelentősen bővült.

A három hónapos felújítást követően, egy modern üzlet várja a vásárlókat. A Kalmár utcai üzlet jelenleg 28 főnek biztosít munkát. A nagykanizsai szupermarketben nagy hangsúlyt fektetnek a termékek minőségére.

– 780 millió forintból újítottuk meg ezt az áruházat, ami 28 munkatársat foglalkoztat és biztosít számukra biztos munkahelyet és megélhetést. Az átépített bejárat mögött egy elrendezésében teljesen átalakított belső térbe léphetnek be a vásárlók, amely nagy hangsúlyt helyez természetesen a friss árukínálatra. Ez jellemző egyébként minden szupermarket és hipermarket üzletágunkra, a friss áru az nagyon fontos szempont nálunk – fogalmazott Maczelka Márk, a SPAR Magyarország kommunikációs vezetője.

 A környezetvédelmi szempontokra is ügyelve az üzletben energiatakarékos LED-lámpák gondoskodnak a megvilágításról, illetve környezetkímélő, szén-dioxid-alapú hűtéstechnikai rendszert építettek ki.

A vevőket a piacos elrendezésű zöldségosztály fogadja, amit a helyben sütött pékáruk kínálata követ. Az üzlet teljes egészében megújult, ami a vásárlóknak is imponál.

– Szerintem tágasabb lett, és jobban megtalálhatók az egyes árucikkek. Elkülönítve, üveg mögött tartva, úgyhogy nagyon jó. Tökéletes – mondta el Belsőné Marika.

A megkérdezett kuncsaftok hozzátették, hogy a személyzettel is meg vannak elégedve. Az eladók kedvesek és segítőkészek az üzletben.

H.R.

(Borítókép: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.