Sokakat érdekelt az érkezők kiskanizsai bemutatkozása

A szokásos edzésprogramon túli élénk mozgást tapasztalhattunk szombaton délelőtt a Kiskanizsai Sportkertben, ahol a Sáska megyei első osztályú labdarúgó együttese meccs, illetve – a gólok nyilvántartása mellett - egymás közötti játék keretében fogadta a Letenye SE legénységét.

Kimondottan szépszámú érdeklődő-sereg előtt találkozhatott tehát a Sáskák SE, valamint a megyei második vonalba „visszatért” Letenye gárdája, s az érdeklődés alighanem a kiskanizsaiakhoz érkezett ex-szepetneki „hatosfogat” bemutatkozásának is szólt.


Ha őszinték akarunk lenni, ők öten eddig nem kevés Sáska-vereség "részesei" lehettek ellenfélként, mostantól azonban Völgyi Dávid (balról), Szőke Ádám, Szőke Richárd, Petánovics Milán és Kollár Péter már a Kiskanizsa sikereiért küzdhetnek...

Ha egészen pontosak akarunk lenni, a hat játékosból öt (Kollár Péter, Petánovics Milán, Szőke Ádám, Szőke Richárd, Völgyi Dávid) futballozott is, Kotnyek István ezúttal még munkahelyi elfoglaltság miatt távol maradt. A vendéglátók az első félidőben a játékos-edző László Roland, valamint Kollár révén 2-0-s előnybe kerültek. A rövidpasszos, kombinatív játék mellett időnként a rögtön visszatámadó taktikát is kipróbáló Kiskanizsa mellett a második félidőben a Letenye nem csupán szépített, de nem sokkal később egy keresztlécet is „elért”, így a kilencven perc csak akkor dőlt el biztosan, amikor a találkozó végén Szőke Ádám még két alkalommal (mindkétszer szinte ugyanolyan szituációból) a jobbösszekötő helyéről eredményes tudott lenni.


Néhány hónapja még Szepetneken fotózhattuk a bal szélen, ezúttal már Kiskanizsán sajátította ki magának az említett oldalt Petánovics Milán

Fotók: Polgár László

A Horváth-Méh Kiskanizsai Sáskák SE ezzel 4-1-re nyert, s a következő hétvégén, annak is szombati napján, már a Zala Megyei Kupa 1. fordulója keretében 18 órától Bagolán tétmeccs vár Anger Tamásékra.

P.L.