Csütörtök estével búcsút intett Messinek...

facebook megosztás

Tény, a világ egyik legjobb labdarúgója, Lionel Messi klubváltásának híre Barcelonából indulva a szurkolók körében igencsak meredek hullámokat vet és vetett, s mondhatni még a mi szűkebb pátriánkban is érezteti hatását.

Kiskanizsán Horváth Ferenc vállalkozó a maga módján „tiltakozott” a futballzseni „húzása” ellen. Persze, nem szeretnénk semmit az argentin sztár nyakába varrni, így csak azt rögzítjük, a Barca hívek a PSG nevétől aligha fognak különösebben lázba jönni, bár a 34 éves labdarúgó megmozdulásait azért továbbra is figyelni fogják.


Ki tudja, hányszor keverték ki, mindenesetre csütörtöktől elköszöntek "Messi kedvencétől"...

- Aligha titok errefelé, hogy mivel foglalkozom, illetve azt is tudják talán rólam, hogy a Barcelona játékát roppantmód szeretem – vázolta alapfelállását a labdarúgást igencsak kedvelő „Mákos” Feri. - Nos, úgy döntöttem, hogy a futballvilágot minden bizonnyal megdöbbentő átigazolás miatt a Messi kedvence elnevezésű nyalánkságot csütörtök estével kivezetem a kínálatból. Nem célom dramatizálni a helyzetet, meg azt, hogy mit érzek, de szomorúan vettem tudomásul, hogy szinte már nem is lehet hűnek maradni egy klubhoz, mivel már olyan elképesztő szabályozási elvek léteznek, meg persze, hogy mindenben csak a pénz dominál. Mondjuk az, hogy a múlt század '60-as, '70-es éveinek klubhűsége létezik-e még, arra már felesleges is kitérni...

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.