Idén sem maradt el a liszói rockfesztivál

facebook megosztás

Rockzenétől volt hangos Liszó a hétvégén. A műfaj helyi lelkes rajongói minden nyáron megszerveznek egy olyan hétvégét, amikor kemény dallamok uralják a 400 lelkes község hangulatát. A fesztiválra a belépés idén is ingyenes volt.

Kora este, már a sztárfellépő érkezése előtt kezdett megtelni a fesztivál helyszíne. A rockzene szerelmeseinek naptárába évek óta be van vésve ez a dátum, a rajongók sok-sok kilométert is képesek utazni a program kedvéért. Mint azt Milávecz László, a rendezvény egyik szervezője elmondta: egyrészt adott volt a községben a színpad és annak környéke. Másrészt a helyiek között számos lelkes rajongója van a műfajnak, akiket idén is több zenekar szórakoztatott.

– Ami mindig itt volt, a Nyírfa Terror kezdett minden éven. A Türböwitch egy olyan visszatérő, aki kétszer volt nálunk és budapesti együttes. A Cavadares tavaly volt először, és ma is megjelent. Az Auróra a kezdetektől eljön és ma is itt van, a végén pedig a Feretrum jön, aki hazai kötődésű együttes – mondta Milávecz László szervező.

V.A.

(Borítókép: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.