Nem kimondottan izgalmas, de az esélyek jók

facebook megosztás

Elkészítették a labdarúgó MOL Magyar Kupa - 2021-2022-es idénye - újabb körének sorsolását, mely alapján leírhatjuk: szinte csak a szokásos tendencia érvényesült.

Az FC Nagykanizsa NB III-as labdarúgó együttese vasárnap a Somogysárd SE otthonában jutott tovább 3-2-es győzelmével és került ezzel a második fordulóba.


A Semjénháza soraiból Kovács Péter (4) is tudja már, a labdarúgó Magyar Kupában időnként a védők élete sem fenékig tejfel és a balatonkiliti támadók után tököli csatárokkal nézhet farkasszemet

Fotó: PL

Nos, a kanizsaiaknak mondhatni Somogy térképét nem is kell összehajtogatniuk és eltenniük, mivel augusztus utolsó napjaira ismét somogyi végekre szólítja őket a sorsolás: Koller Zoltán együttese a megyei I. osztályú Kadarkút VSK-nál léphet pályára. Még nagyobb „átfedés” lehet térségünkből a Semjénháza SE esetében, hiszen Kovács Imre tanítványai azt a VSK Tökölt fogadják a Pest megyei első ligából, mely gárda néhány napja a Szepetnek SE-t búcsúztatta a Csepel-szigeten. Talán mindkét kupameccsnek az előzményei adják tehát a báját, mindenesetre a második forduló játéknapjai augusztus 28-29-én esedékesek.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.