Csapatépítő napot tartott a Netta-Pannonia Kft. a munkatársai számára

facebook megosztás

Csapatépítő napot tartott a Netta-Pannonia Kft. a munkatársai számára tegnap délután. A rendezvényre különböző ügyességet és csapatmunkát igénylő feladatokkal készültek. A program célja, hogy a vállalat dolgozói közelebbről is megismerjék egymást.

A szolgáltató cég két telephelyen, mintegy 200 főt foglalkoztat. Áfra Barnabásnak, a Netta-Pannonia Kft ügyvezetőjének eltökélt szándéka, hogy közelebb hozza egymáshoz az embereket, hiszen a legtöbben, a munkájukból kifolyólag, alig pár kollégájukkal vannak közvetlen, napi kapcsolatban.

– A társaság egy jó része maximum 10-20, maximum 30 főt ismer, akikkel napközben találkozik, vagy munkaügyi problémákkal, vagy a munkairányítással kapcsolatban. A járatok pedig három fősek és igazából nappal az a három fő van együtt. A parkgondozóknál esetleg öt, tíz fő. Füvet nyírnak, hárman, négyen, öten vagy ültetnek. Igazából nem ismerik egymást, vagy egymás munkáját olyan mélységig, hogy barátkozás lehetne közöttük, vagy az a fajta együttműködő támogatás, amit az ember elvárna egy munkahelyen – nyilatkozta Áfra Barnabás, a Netta-Pannonia Kft. ügyvezetője.

A csapatokat sorsolással állították össze, úgy, hogy végül minden részlegről legyen benne egy-egy ember. A feladatok között volt buborékfoci és lézerharc, de az íjászati tudásukat is összemérhették a csoportok. Bár a program során a csapatépítésen volt a hangsúly, de a résztvevők a játékokon pontokat is szerezhettek, így végül a narancssárgák nyerték a napot.

– Aktívak is voltak a csapattársak, miden játékba belevetették magukat. Tényleg nagy lendülettel. Volt, aki kétszer is kipróbált játékokat, de mindenkinek jutott szerep. Mindenki megtalálta minden játékban, hogy mi az, amit szívesen csinálna. Aki nem akart futni, annak volt ügyességi feladata, aki jobban tudott célozni, az inkább abban vett részt. Szóval tényleg mindenki úgy gondolom, hogy megtalálta, ami a magáé – mesélte Plander Zsófia, a Netta-Pannonia Kft. projektmenedzsere.

A vezetőség elmondta: mivel ilyen jól sikerült a délután, ezért a jövőben is szeretnének ilyen vagy ehhez hasonló rendezvényt szervezni.

K.R.

(Képek: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.