Köszöntötték múlt évi legjobbjaikat

A Délzalai Vízmű SE úszóinál a korábbi járványügyi rendelkezések miatt csak a napokban tartották meg az egyesületen belüli évértékelőt, mely még a 2020-ban elért eredményeket vette górcső alá.

Az értékelések alapján ezúttal is jó néhány kanizsai úszó érdemelt ki elismerést, s mint az kiderült, arany jelvényesnek Andrási Katalint, Andrási Zsófiát, Bukovics Rebekát, Kantó Marcellt, Korcsmáros Lucát, valamint Szabó Flóriánt titulálták a szakmai stáb, illetve a klubvezetés részéről.


Ha kicsit késett is, de nem maradt el a DZVSE úszóinak értékelése még 2020-ból

A DZVSE ezüst jelvényesei 2020-as eredményeik alapján Doszpoth Anna, Kuzma Zétény, Magyar Borostyán, Mezőfi Bálint és Szabó Norbert voltak. A bronzot Doszpoth Eszter, Kovács Ákos, Magyar Bodza, Németh Dorottya, Orbán Petra, Szilágyi Barnabás, illetve Varga Dorina érdemelték ki. A Délzalai Vízmű SE-nek az országos - előkelő helyen lévő - ranglistás úszóinak létszáma miatt sem volt oka a szégyenkezésre, hiszen korosztályában Andrási Katalint, Andrási Zsófiát, Bukovics Rebekát, Kantó Marcellt, Korcsmáros Lucát, Szabó Flóriánt, Varga Dominikát, s korábbi olimpikonjukat, Molnár Flórát is ott találhatták a legjobbak között.

P.L.