Még két nap van vissza a kanizsai vitaestig

Az első miniszterelnök-jelölti vitához hasonló formában zajlik majd a kanizsai képviselőjelöltek eszmecseréje – említette Tar Mihály, a vita szervezésével megbízott Kanizsa Médiaház ügyvezetője. Az esemény szerdán 17 órakor kezdődik, a HSMK Kaán Károly termében. A vita nyilvános, így bárki részt vehet rajta, de a Youtube-csatornánkon élőben is közvetítjük a rendezvényt.

A vitaesten Berta Krisztián és Horváth Jácint előválasztási jelöltek eszmecseréjét hallhatja a közönség. Az egyórás vitaest alatt a két politikusnak lehetősége lesz kifejteni álláspontját az országos és a 03-as számú zalai körzetet érintő ügyekben. Mivel publikus eseményről van szó, így a közönség is kérdezhet személyesen a két jelölttől, valamint előre is elküldhetik az érdeklődők a kérdéseiket a kapcsolat@kanizsamediahaz.hu e-mail-címre vagy a Kanizsa TV Facebook-oldalára. Az írásos forma esetén a teljes név és a telefonszám megadása is szükséges.

– Nagyjából úgy fog kinézni, hogyha valaki látta az első miniszterelnök-jelölti vitát, akkor ahhoz hasonló lesz, csak nem öt, hanem két jelölttel fogunk beszélgetni. Szándékosan mondtam most a beszélgetés szót, mert nem hiszem azt, hogy vérre menő vita lenne a két fél között. Nyilván vannak dolgok, amiben nem teljesen értenek egyet, ezeket majd megpróbáljuk hangsúlyosabbá tenni, de azt hiszem, hogy az alapcélja mind a kettő jelöltnek egyértelmű, és ezt fogják ők hangsúlyozni – nyilatkozta Tar Mihály, a Kanizsa Médiaház ügyvezetője.

K.R.

(Borítókép: Kanizsa TV)