Nagykanizsára is ellátogatott Jakab Péter

facebook megosztás

Jakab Péter, a Jobbik elnöke tartott előválasztási fórumot Berta Krisztiánnal, a párt helyi előválasztási jelöltjével tegnap az Ady utcában. A politikust sokan várták Kanizsán. Dobrev Klára június fórumával ellentétben, ezúttal ellentüntetők nem mentek ki a programismertető rendezvényre.

Minden jelenlévőt személyesen köszöntött Jakab Péter. A Jobbik miniszterelnök-jelöltje, országjáró körútjának részeként, tegnap Letenyén és Zalaegerszegen is beszélt az előválasztásról. A kanizsai fórumon kiemelte, Berta Krisztián képes minden változást akarót megszólítani, így szerinte bátran voksolhatnak rá a dél-zalaiak.

– Helyi képviselőként én azt gondolom, hogy ő már bizonyított. Egy nagyon interaktív személyiségről van szó, aki nem csak a jobbikosokat, hanem a változást akaró szavazókat is meg tudja szólítani. Legyen az ellenzéki vagy csalódott fideszes szavazó, hiszen egyre többen keresnek meg bennünket – volt kormánypárti szavazók is –, hogy elegük van már abból a hitegetésből, amit kapnak tíz éve. Most már teljesítményre várnának. Ha ezt ettől a kormánytól nem kapják meg, akkor hajlandóak az új nemzeti egységkormányra, és a helyi képviselőre, Berta Krisztiánra szavazni – nyilatkozta Jakab Péter, a Jobbik előválasztás miniszterelnök-jelöltje, elnöke.

Berta Krisztián, a helyi képviselőjelölt a kanizsai vonatkozású programok kapcsán elmondta: rengeteg teendőjük lesz a kormányváltás után.

– Fontos, hogy új és minőségi munkahelyeket hozzunk létre, ahol minőségi, európai szintű béreket fizetnek az ott dolgozóknak, hiszen nekik olyan béreket kell biztosítani, amiből nem csak megélni tudnak, hanem élni. Ez ma nincs így, ezért kell dolgoznunk. Azt látni kell, hogy ez nem egyik napról a másikra történő folyamat, hanem hosszabb időt vesz igénybe. Viszont el kell indulnunk ebbe az irányba. Másik fontos célkitűzésünk, hogy a lakhatási válságot megoldjuk. Erre kiváló garanciát jelenthet Jakab Péter és a személyem mellett „A mi várunk” elnevezésű bérlakásépítési program, amelyért már hosszú évek óta küzdünk a parlamentben –  mondta Berta Krisztián, a Jobbik előválasztás-jelöltje.

A politikusok a beszédek zárását követően is a helyszínen maradtak, így az érdeklődők kérdezhettek is Jakab Pétertől és Berta Krisztiántól. A fórumon atrocitás nem történt, ellentüntetők nem zavarták meg a rendezvényt.

H.R.

(Képek: Kanizsa TV)

 

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.