Nagykőrös elhódította Kanizsától a pornófőváros címet

facebook megosztás

A legnagyobb magyar szexpartner kereső oldal a Google adatai segítségével utánajárt annak, hogy az elmúlt egy évben mely hazai városokban keresték a legtöbb pornót az interneten.

A korábbi években többször is Nagykanizsa zárt az élen, de a 2021-es ranglistán csak a nyolcadik helyre sikerült becsúsznia a zalai városnak. A legelőkelőbb helyen Nagykőrös végzett, vagyis tavaly nyár óta itt mozgatták meg a lakosságot legjobban az erotikus tartalmak és kerestek rá a legtöbben a szex szóra, így a Pest megyei város lett az idei nyár pornófővárosa.

A top tízes lista középmezőnyét főleg dunántúli települések képviselik, köztük Tolna megye székhelye, Szekszárd is.

Az első öt pornófogyasztó helyezett közé még két alföldi város tudott felkapaszkodni, így az első helyezetten kívül Cegléd és Hódmezővásárhely mutatta a legtöbb érdeklődést a felnőtt tartalmak iránt a régióból.

A legszexéhesebb városok listájára még Orosháza, Tatabánya és Békéscsaba került fel „sereghajtóként”. Budapest ezúttal sem fért be a top tízbe. Bár nem hisszük, hogy a fővárosiak kevésbé érdeklődnek a netes erotikus tartalmak iránt, valószínűleg több egyéb lehetőségük is van kielégíteni a vágyaikat.

További érdekesség, hogy a szex szóhoz leggyakoribb kifejezésként az „ingyen” szó társult. Úgy látszik a költségmentes kielégülés továbbra is elsődleges szempont.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.