Újabb szakmai sikert díjaztak a Délzalai Vízmű Zrt-nél

facebook megosztás

Újabb szakmai sikert díjaztak a Délzalai Vízmű Zrt-nél. A „Víziközművek Napja” alkalmából „Elismerő Oklevél”-lel tüntették ki Tarr László művezetőt. Tarr László a társaság galamboki üzemvezetőségének irányítási területén dolgozik, lassan 40 éve.

A Magyar Víziközmű Szövetség minden évben kitüntetést adományoz azon kollégáinak, akik kiemelkedő szakmai teljesítményt nyújtanak. Ebben az éveben Tarr Lászlót javasolták erre az elismerésre a Délzalai Víz- és Csatornamű Zrt-nél. Cziráki László vezérigazgató elmondta: Tar László kiváló vízműves, így a lehető legjobb helyre kerül a díj.

– Sok munkakörben dolgozik nálunk, mert van, amikor szegény gépkezelő, mikor meg vagyunk szorulva, de amúgy Zalakaros és térsége vízellátásáért felelnek Köves Gábor kollégával együtt. Úgy gondolom, hogy kiváló szakmai munkát végzett az elmúlt évtizedekben itt a Délzalai Vízmű Zrt-nél. Amúgy kiváló ember is, amellett, hogy nagyon jó szakember, emberileg is mindig lehet rá számítani – nyilatkozta Cziráki László, a Délzalai Víz- és Csatornamű Zrt. vezérigazgatója.

Tarr László szerint gyorsan elteltek a cégnél töltött évtizedek, és úgy érzi, tartalmas munkát végzett. Nyugdíjba vonulása előtt még szeretné átadni tapasztalatait a fiatalabb kollégáinak.   

– Visszagondolva erre a negyven évre, nagyon gyorsan eltelt. Az első időszakban, amíg kútkarbantartó voltam, az teljesen más jellegű munka volt, de módom volt arra, hogy megismerjem, hogy honnan is indul a vízmű. Szivattyúkat tartottunk karban, kutakat fúrtunk is. Erre épült a többi munka is, amit most végzek, a víz elosztása, illetve az ehhez tartozó vastalanító berendezések karbantartása, javítása, üzemeltetése – mesélte Tarr László, a Délzalai Víz- és Csatornamű Zrt. Keleti Vízellátási Üzemvezetőség művezetője.

A Magyar Víziközmű Szövetség az oklevelet hivatalosan a szeptemberi rendezvényén adja majd át a kitüntetettnek.

H.R.

(Képek: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.