Utcafesztivál volt az Ady utcában

facebook megosztás

Igazi fesztiválhangulatot varázsolt a Honvéd Kaszinó Alapítvány és a RockCats Stage Photo Crew az Ady utcába. A szombat esti programon a táncos és zenés fellépéseken kívül lézershow és retró videodiszkó is szórakoztatta a közönséget.

A RockCats stábjának nemrégiben volt egy sikeres kiállítása a Honvéd Kaszinóban, ezt követően született meg az utcafesztivál ötlete – említette Halmos Ildikó. A két főszervező mindenképpen szeretett volna még egy utolsó, nyárbúcsúztató eseményt szervezni a kanizsaiaknak.

– Elég kevés rendezvény volt a nyáron, és így a nyár zárásaképpen gondoltuk ezt a kis mini utcafesztivált. Kicsit életre kelteni az Ady utcát – fogalmazott Halmos Ildikó, a Honvéd Kaszinó igazgatója.

A szombat délután három órától kezdődő programokat úgy állították össze, hogy mindenki megtalálja köztük a kedvére valót.

– Én azt gondoltam, hogy megpróbálok mindenkit megcélozni. Ez egy merész vállalkozás volt, de úgy gondolom, hogy sikerült a fiataloktól az idősebbekig – mondta Szalainé Mónika Mercédesz, a RockCats Stage Photo Crew vezetője.

A zenés, táncos műsorok mellett a RockCats Stage Photo Crew és Szögi Nóra fotókiállítását is  megtekinthették az érdeklődök.

K.R.

(Képek: Kanizsa TV)

 

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.