Akár még egy jó kis meccs is sikeredhet belőle

facebook megosztás

Szombaton 14 órától a Kiskanizsai Sáskák megyei első osztályú labdarúgó együttese ismét hazai pályán szerepelhet, mivel a 10. forduló programja alapján a Zalakomár ESE legénységét fogadja.

Az utóbbi hetek történései alapján kiszámíthatatlan a Sáska labdarúgóinak szereplése, hiszen a nagy várakozással beharangozott – a tabellán második - Semjénháza SE elleni itthoni meccsükön simán kikaptak úgy 3-0-ra, hogy mindkét oldalon volt kiállítás is a találkozón.


Szőke Ádám (jobbról) napjai igencsak hektikusak: előbb kiállítás a Semjénháza ellen, majd félbeszakadt futsal-meccs Érden, aztán játékos-edzőként gólzáporos siker a futsal NB II-ben, a Komár ellen pedig már vissza is térhet a Sáska színeiben eltiltását követően

Fotó: PL

Az elmúlt hétvégén már jobban néztek ki ismét a kiskanizsaiak, mivel a hatodik Zalalövő otthonában értek el 1-1-es döntetlent úgy, hogy a vezetést a 63. percben Kollár Péter révén a vendégek szerezték meg, igaz, öt perccel később a lövőiek egyenlíteni tudtak, amivel ki is alakult a végeredmény. Ezzel a Sáskák jelen pillanatban a 9. helyet foglalja el, a komáriak viszont a tabella negyedik helyezettjeként érkeznek a kiskanizsai pályára.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.