Hatalmas kínálat, visszajáró vevők az ismét megrendezett gyerekruha- és játékbörzén

facebook megosztás

Őszi gyerekruha- és játékbörzét tartottak a hétvégén a Medgyaszay Házban. A programot két év kihagyás után szervezték meg, így a standok azonnal elkeltek, és óriási kínálat várta az érdeklődőket.

A környékbeli anyukák és nagymamák körében nagyon népszerű a gyerekruhabörze. Ezt az is jól bizonyítja, hogy szinte azonnal lecsaptak a kiadó helyekre. Volt, aki az utolsó pillanatban kapott lehetőséget arra, hogy árusíthat a programon.

– Utolsó lemondó asztalhoz csúsztam be erre az eseményre, aminek nagyon örülök, mert évek óta rengeteg ruha felhalmozódott. Két éve nem tudták megrendezni ezt az eseményt. Azt gondolom, hogy a családoknál ez problémát jelent, hiszen aki kisebb lakásban lakik, az ezzel a temérdek ruhával, amit az ember fel tud halmozni a gyerekénél, nem tud mit kezdeni, iszonyat mennyiséget jelent – mondta el Lukács Ágnes.

Szabóné Dolmányos Ágnes évek óta árulja fiai ruháit, akik mindig segítenek kiválasztani édesanyjuknak a megunt vagy kinőtt darabokat. Ágnes elmondta, nála már visszajáró vendégek is vannak, akik folyamatosan keresik a jó állapotú, márkás holmikat.

– Két fiam van egy 11, illetve egy 15 éves. Az ő ruhájukat hoztam ide ma. Azokat a dolgokat hoztam, amiket már kinőttek, illetve még nagyon jó állapotban vannak és tovább tudom értékesíteni. Főleg sportruhákat hoztam, felsőket, kabátokat, cipőket – árulta el Szabóné Dolmányos Ágnes.

Széles kínálat várta az érdeklődőket, igyekezett minden eladó olyan áruval érkezni, aminek nagy részét a program végén sikerült is továbbadni.

H.R.

(Borítókép: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.