Hivatalosan is átadták a felújított orvosi rendelőt pénteken Nagyrécsén

facebook megosztás

Hivatalosan is átadták a felújított orvosi rendelőt pénteken Nagyrécsén. Ahogy arról már korábban Híradónkban beszámoltunk: az épületet mintegy 38 millió forintos pályázati összegből, valamint 3 millió forint önkormányzati forrásból sikerült a korszerűsíteni.

A rendezvényen Somogyi Imre plébános megáldotta a rendelőt, majd Laskai Béla, a település polgármestere és Cseresnyés Péter, a térség országgyűlési képviselője adta át az épületet. Bár az orvosi és a védőnői szolgálat már három hónapja működik a modernizált intézményben, a nyilvános átadásra eddig nem volt lehetőség. A község vezetője szerint a helyiek is szívesebben jönnek vizsgálatra a megújult a környezetbe.

Teljesen új, sokkal kulturáltabb. A vizesblokkok fel lettek újítva, a hőszigetelés, a fűtés, minden korszerű. Egy barátságos, meleg, szinte egy otthon várja itt őket az orvosi rendelőben. A védőnői szolgálat is nagyon kulturált lett, tehát a szülők is nagyon meg vannak elégedve a jelenlegi állapottal, ami megtörtént a pályázat során, a felújítással nagyon meg vannak elégedve – mondta Laskai Béla, Nagyrécse polgármestere.

K.V.

(Borítókép: Kanizsa TV)

 

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.