A megyei rangadójuk után vasárnap a listavezetőt fogadhatják

facebook megosztás

Nincsen egyszerű sorozatban a Tungsram SE Nagykanizsa női NB II-es kézilabda együttese, hiszen Hévízen megyei rangadó keretében maradt alul, vasárnap 15 órától pedig a tabellát vezető Szekszárdi FKGC-t fogadják Baranyai Zsolt tanítványai.

Hévíz SK (9.) – Tungsram SE Nagykanizsa (10.) 25-23 (16-12)
NB II Dél-nyugati csoport női kézilabda-mérkőzés, 6. forduló. Hévíz, 50 néző. Vezette: Buchesz, Czenki.
Tungsram:
Kelemen N. – Szmodics V. 2, Szabó E. 7, Horváth A. 2, Szmodics D. 3, Füstös 1, Kovács B. 6. Csere: Tóth V. (kapus), Andor 1, Kovács D. 1, Kálovics, Csivre E., Csivre V., Majoros, Ács. Edző: Baranyai Norbert.

Jó ideig jól tartotta magát a kanizsai női kézilabda együttes azzal a Hévíz szemben, mely éppen előtte állt a tabellán, s egy ponttal volt többje a dél-zalaiaknál. A szünethez közeledve a hazaiak azonban elléptek riválisuktól, s a megszerzett előnyükből még a második harminc percben is meg tudtak tartani két gólnyit. Ezzel nem csupán nyertek a vendéglátók, de növelték is előnyüket a dél-zalaiak előtt a táblázaton. A Tungsram SE csapata vasárnap 15 órától a 7. forduló előtt listavezető Szekszárdot fogadja, amely így szintén nem ígérkezik könnyű találkozónak.

P. L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.