Fotókiállítással is készültek a hatvanadik évfordulóra

facebook megosztás

Fotókiállítás nyílt az Olajipari Természetbarát Egyesület túrázási emlékeiből csütörtök este a VOKE Kodály Zoltán Művelődési Házban. A csoport tagjai a csapat megalakulásának hatvanadik évfordulója alkalmából készítették a képösszeállítást.

Az elsősorban nyugdíjasokból álló egyesület jelenleg 96 tagot számlál. A résztvevők rendszeresen, általában kéthetente találkoznak, és különböző helyszíneken túráznak, táboroznak. Az évfordulót egy egész napos programmal ünnepelték.

Most épp az ünnepi közgyűlésünk zajlott le, és az ünnepi tortát vágtuk fel. A rendezvénysorozat azzal kezdődött, hogy két órakor az Olajmunkás emlékmű melletti parkos területen egy emlékfát ültettünk, és emlékkövet állítottunk mellé, hogy tudjuk: ez a hatvanadik évforduló. Utána elmentünk a temetőbe a mindenki keresztjéhez és a meghalt túratársakra emlékezve gyertyát gyújtottunk és koszorút helyeztünk el – mondta el Csizmadia Jánosné, az Olajipari Természetbarát Egyesület elnöke.

A képek között több évtizedes alkotások, de nemrég készült emlékek is találhatók.

– Korábban hosszú évekig a VOKE Kodály Zoltán Művelődési Ház adott otthont az Olajipari Természetbarát Egyesületnek, és ezért nagyon örülünk, hogy az évforduló alkalmából ismét visszatértek hozzánk – nyilatkozta Kolonics Karolina, a VOKE Kodály Zoltán Művelődési Ház kulturális szervezője.

A kiállítás december harmadikáig megtekinthető a kulturális intézményben.

K.V.

(Képek: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.