Nagyon ment a Szekszárd

facebook megosztás

A listavezető szekszárdi női kézilabdázók igazolták a tabellán elfoglalt helyüket, végül biztosan nyertek a Tungsram-csarnokban az NB II 7. fordulójának mérkőzésén.

Tungsram SE Nagykanizsa (11.) – Szekszárdi FGKC (1.) 17-33 (9-17)

NB II Dél-nyugati csoport női kézilabda-mérkőzés, 7. forduló. Nagykanizsa, 50 néző. Vezette: Antal, Antalné.

Tungsram SE: Dudora – Szmodics V., Szabó E. 3/2, Füstös 2, Majoros 9, Kovács B. 2/2, Szmodics D. Csere: Tóth V. (kapus), Kovács D., Kálovics, Csivre E., Csivre V. 1, Ács, Andor, Horváth A. Edző: Baranyai Zsolt.

Sportolóként a Tungsram SE női kézilabdázói is úgy álltak a listavezető Szekszárd elleni mérkőzésükhöz, hogy megtegyenek minden tőlük telhetőt a jóval nagyobb játékerőt képviselő Tolna megyeiek ellen. A dél-zalaiak edzője, Baranyai Zsolt elmondta, hajtottak, küzdöttek a lányok, melyekkel tehát nem volt gond, ugyanakkor nagy volt a két csapat közötti tudásbeli különbség. Próbálták úgy forgatni a hazai együttest, hogy mindenki elegendő játékpercet töltsön a pályán. Lényegében a legfontosabb az volt, hogy sérülés nélkül hozzák le a találkozót, mivel a legutóbbi hetekben azért több ilyen jellegű problémával is küszködtek. A hosszú sérülése után a közelmúltban visszatért Majoros Virág mindenesetre góljai száma alapján mind jobb formába lendülhet.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.