Több mint 50 dal csendült fel a Hevesi Sándor Művelődési Központban

facebook megosztás

Háromórás műsorral ünnepelte szombat este megalakulásának 21. évfordulóját a Tüttő János Nótaklub. A Hevesi Sándor Művelődési Központban tartott „Nem zörög a haraszt” című műsorban a nótaklub dalai mellett szólószámok is elhangzottak.

Tavaly a pandémia miatt nem tudta megünnepelni a jubileumi, 20. évfordulóját az együttes, így a szombati gálaest részben azt is pótolta. Major Lajos, a nótaklub vezetője elmondta, több mint 50 dallal készültek a gálaestre, ezek között klasszikusok és névadójuk szerzeményei is szerepeltek.  

– Lesznek szólistáink. Az együttes lép fel, lesznek nóták, örökzöldek. Mindenki meg fogja találni a magának való szórakozást – mondta el Major Lajos, a Tüttő János Nótaklub vezetője.

A maratoni műsort hosszas próbák előzték meg.  

– Most már egy éve lassan, hogy elkezdtük a próbákat. Először kéthetente jöttünk össze. Az utolsó négy hónapban hetente, sőt, a szólistákkal hetente többször, kétszer is találkoztunk. Több órán keresztül próbáltunk, napi egy óra, egy-egy szólistával elment. Négyórás próbáink voltak. Ez a műsor ezt megköveteli, hogy ilyen összeállításokat csináljunk – tette hozzá Major Lajos.

A zenei kíséretet, ahogy a korábbi években is, a Liszt Ferenc-díjas Szalai Antal és cigányzenekara biztosította.

K.R.

(Képek: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.